Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

AB -testaustyökalut

AB-testaustyökalujen avulla verkkosivustolta voidaan saada lisää konversioita. Testaamalla jaetusti verkkosivun eri versioita saadaan nopeasti selville, mitkä suunnitteluelementit, värit ja toimintakehotteet tuottavat parhaan tuloksen. Tällaiset sovellukset auttavat optimoimaan konversioasteen nopeasti ja helposti yleensä hyvin vähällä koodauksella. Aiheeseen liittyviä työkaluja löytyy myös kampanjanhallinta­ohjelmistosta, Business Intelligence -ohjelmistosta, Web Analytics -ohjelmistosta, laskeutumissivu­ohjelmistosta ja Product Management -ohjelmistosta.

Tulosprosentin optimointialusta, joka muuntaa enemmän verkkosivuston kävijöitä liideiksi, tilaajiksi ja myynneiksi ponnahdusikkunoiden ja lomakkeiden avulla.
Tulosprosentin optimointialusta, joka auttaa sinua muuttamaan enemmän verkkosivuston kävijöitä liideiksi, tilaajiksi ja myydyiksi älykkäiden ponnahdusikkunoiden ja lomakkeiden avulla. Luo kauniita ponnahdusikkunoita ja peittokuvia minuuteissa ja käytä edistyneitä triggereitä ja kohdistusvaihtoehtoja saadaksesi päteviä liidejä ja kasvattaa myyntiäsi. Näytä ponnahdusikkunasi oikealla viestillä oikeaan aikaan käyttämällä poistumistavoitteen liipaisinta, aikaviivettä, sivun vierityslaukaisinta, kohdistamista sivujen, maiden, liikenteen lähteiden mukaan, automaattivastaajien lähettämistä ja paljon muuta. Lue lisää tuotteesta Poptin

Ominaisuudet

  • Yleisön kohdentaminen
  • Puolitustestaus
  • A/B-testaus
  • Raportointi/analytiikka