Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Blogi-ohjelma

Blogiohjelma auttaa sisällön­tuottajia ja markkinoijia kirjoittamaan ja muokkaamaan blogeja. Tällaiset ohjelmat voivat auttaa kasvattamaan tilaajamääriä, parantamaan hakukone­optimointia ja seuraamaan sivuston analytiikkaa. Liitännäiset, widgetit ja muut lisätyökalut auttavat tekemään sisällöstä dynaamisempaa. Bloggaajia voi kiinnostaa myös sisällönhallinta­ohjelmisto.

Pixpa on all-in-one-sivustojen rakentaja, joka luo upeita, ammattimaisia ​​verkkosivustoja integroidulla verkkokaupalla, asiakasgallerioilla ja blogilla.
Pixpa on all-in-one-alusta luoville tahoille ja pienyrityksille kauniiden ammattimaisten verkkosivustojen luomiseen. Halusitpa sitten esitellä portfoliosi, perustaa yrityksesi verkkosivuston, perustaa verkkokaupan tai julkaista blogia – Pixpa antaa mainostajille mahdollisuuden hallita online-läsnäoloaan yhdestä paikasta, mikä säästää aikaa ja rahaa. Sisäänrakennettujen työkalujen, kuten verkkokaupan, blogien, SEO Managerin, markkinoinnin ponnahdusikkunoiden ja monien muiden avulla, Pixpa tarjoaa sinulle kaikki työkalut, joita tarvitset verkkosivustosi luomiseen helposti. Lue lisää tuotteesta Pixpa

Ominaisuudet

  • Raportointi/analytiikka
  • WYSIWYG-muokkain
  • Hakukoneoptimoinnin hallinta
  • Sisällönhallinta