Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Tietokonekorjaamo-ohjelmisto

Tietokonekorjaamo-ohjelmistolla korjaamot voivat hallita korjauspyyntöjä, myynt­iartikkeleiden varastoa, työnkulkuja ja aikataulutusta. Korjaamon taloushallintaa helpottavat tarjous- ja laskutustyökalut sekä takuiden, palautusten ja ostomääräysten hallinta. Tietokonekorjaamo-ohjelmistosta kiinnostuneiden käyttäjien kannattaa tutustua myös liikkeenjohdon hallinta­ohjelmistoon ja IT-palveluohjelmistoon.

Orderry on suunniteltu korjaamoille ja paikallisille yrityksille. Töiden ja korjausten käsittely, analytiikka ja raportointi yhdessä käyttöliittymässä.
Orderry on SaaS-ratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti huoltoliikkeille ja korjaamoille. Se auttaa selkeyttämään ja automatisoimaan yleisiä toimintoja, kuten töiden ja korjausten käsittelyä, CRM:ää, varastonhallintaa, viivakoodimerkintöjä, taloushallintoa, raportointia, analytiikkaa jne. Orderry tarjoaa all-in-one-toimintokokonaisuuden, joka on räätälöity yksilöllisesti tietokone-, matkapuhelin- ja laitekorjaamoiden, sähkötyökaluhuollon, kodinkonehuoltokeskusten, autokorjaamoiden ja korjausliikkeiden, kenttäpalveluiden ja urakoitsijoiden tarpeisiin. Lue lisää tuotteesta Orderry

Ominaisuudet

  • POS (kassajärjestelmä)
  • Sisäänoton hallinta
  • Inventaarionhallinta
  • Korjauspalvelupyynnöt
  • Viivakoodien/etikettien hallinta