Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Credentialing-ohjelmisto

Credentialing-ohjelmistossa on työkaluja, joita voidaan käyttää lääkärin vastaanotolla valtuuksien ja oikeuksien hallintaan. Automatisoidut työnkulut, järjestelmän ilmoitukset, paritöiden hallinta ja tarkka raportointi auttavat vastaanottoja noudattamaan säännöstenmukaisuutta. Credentialing-ohjelmistoa tarvitsevat asiakkaat voivat olla kiinnostuneita myös hammashoitoalan ohjelmistosta, sairaalahallinnon ohjelmistosta, mielenterveys­ohjelmistosta, kiropraktiikka­ohjelmistosta, Medical Practice Management -ohjelmistosta, optometria­ohjelmistosta ja Pediatric-ohjelmistosta.

Smartsheet on verkossa toimiva työn toteutusalusta, jonka avulla kaikenkokoiset organisaatiot voivat suunnitella, hallita ja automatisoida työtä sekä raportoida siitä.
Smartsheet on verkkoalusta työn toteutukseen. Sen avulla terveydenhuolto-organisaatiot voivat seurata ja raportoida toimittajien tunnistetietojen tilaa, sertifikaatteja, uusimispäiviä ja muita tärkeitä tietoja. Tutun laskentataulukkomuodon ansiosta tiimit voivat helposti päästä alkuun ja tehdä tehokkaasti yhteistyötä. Tämän lisäksi voit varmistaa, että organisaatiosi lääkäreiden lisenssit ja vakuutukset ovat ajan tasalla, jotta toimintasi pysyisi sujuvana ja vaatimuksenmukaisena. Lue lisää tuotteesta Smartsheet

Ominaisuudet

  • Vanhenemisen hallinta
  • Lisenssien todennus
  • Erityisoikeuksien käyttö
  • Asiakirjojen hallinta
  • Online-sovellukset