Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Augmented Reality-ohjelmisto

Lisätyn todellisuuden ohjelmisto auttaa luomaan tietokoneella immersiivisiä käyttäjäkokemuksia virtuaalikierroksiin, peliympäristöihin ja harjoitussimulaatioihin. Lisätyn todellisuuden työkaluja voidaan käyttää myös vähittäiskaupassa asiakkaiden apuna tuotteiden kokeilemisessa ennen ostoksen tekemistä.

HoloBuilder on nopein & helpoin tapa dokumentoida rakennustyömaiden edistymistä 360 asteen kuvien avulla turvallisessa SaaS-pilviympäristössä.
HoloBuilder on nopein ja helpoin tapa rakennusalan tiimeille dokumentoida ja tarkastella työmaiden edistymistä. Erittäin nopean ja tehokkaan työmaakirjaamisen työnkulun ansiosta kymmenet tuhannet rakennushankkeet hyödyntävät HoloBuilderia, jolla ne voivat luoda digitaalisen kopion työmaistaan 360 asteen kuvien avulla. Sen avulla työmaat ovat käytettävissä etänä omasta sijainnista riippumatta. Tuhansille omistajille, pääurakoitsijoille ja aliurakoitsijoille se on puuttuva linkki suunnittelun ja toteutuksen välillä, sillä se tarjoaa täydelliset tiedot kaikista rakennustoimista. Lue lisää tuotteesta HoloBuilder

Ominaisuudet

  • Julkaiseminen useille laitteille
  • Mallinnus ja simulointi
  • Vedä ja pudota
  • Sisällönluonti