Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Predictive Analytics-ohjelmisto

Predictive Analytics -ohjelmisto auttaa organisaatioita ennustamaan tulevia tuloksia ja löytämään mahdollisesti kannattavia toimintapolkuja poimimalla ja analysoimalla koottua tietoa myynnistä, asiakkaista, taloustiedoista ja liiketoiminnan yleisestä menestyksestä. Predictive Analytics -ohjelmisto luo integroitujen datanlouhinta-, koneoppimis-, tekoäly- ja datan visualisointi­ominaisuuksien avulla ennakoivia malleja, jotka voivat ennustaa tulevia trendejä ja tuloksia.

Business Plan Software til Windows. Generer din komplette økonomiske fremskrivning efter land og økonomisk sektor. Sprog: Engelsk, fransk, spansk.
Liiketoimintasuunnitelma ohjelmisto. Se luo talousennusteen, mukaan lukien budjetit, taloudelliset arvioinnit ja kassavirran maittain ja talouden sektoreittain. Se käyttää Exceliä ja Wordia, ja siinä on online-opas, jossa on esimerkkejä, tapauksia ja viittauksia. Projektisi on tietokoneellasi eikä pilvessä. Ei tilausta, vain yksi maksu. Maat: kaikki, Valuutta: kaikki, Käyttöliittymä ja raportointikielet: englanti, ranska, espanja, italia, o portugali. Lue lisää tuotteesta Intecplan

Ominaisuudet

  • Ennustaminen
  • Tiedonlouhinta
  • Tietojen yhdistäminen
  • Mallinnus ja simulointi
Crunchr on intuitiivinen yritysratkaisu henkilöstöanalytiikkaan, strategiseen työvoiman suunnitteluun ja HR-hallintapaneeleihin.
Crunchr on SaaS-ratkaisu henkilöstöanalytiikkaan, strategiseen työvoiman suunnitteluun ja HR-hallintapaneeleihin. Se tarjoaa hyödyllisiä oivalluksia kaikilla HR:n toimialueilla. Crunchrin sisäänrakennettu tietoallas yhdistää eri järjestelmistä peräisin olevat tiedot yhteen puhtaaseen paikkaan, ja kaikki tarvittavat tiedot on rakennettu ratkaisuun etukäteen. Miten voimme vähentää liikevaihtoa? Onko meillä käytössä samapalkkaisuus? Crunchr antaa sinulle mahdollisuuden vastata kyvykkyyteen liittyviin kysymyksiin muutamassa sekunnissa. Lue lisää tuotteesta Crunchr People Analytics

Ominaisuudet

  • Ennustaminen
  • Tiedonlouhinta
  • Tietojen yhdistäminen
  • Mallinnus ja simulointi