Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Review Management-ohjelmisto

Review Management -ohjelmisto auttaa yrityksiä kerämään kuluttaja-arvosteluita ja kokemuksia, vastaamaan negatiiviseen palautteeseen ja parantamaan asiakkaiden käsitystä yrityksen tarjoamasta tuotteesta tai palvelusta. Capterra auttaa yritystäsi löytämään oikean Review Management-ohjelmiston Suomessa.

OneDesk-ohjelmisto yhdistää käyttötuen ja projektinhallinnan yhteen sovellukseen. Hallinnoi asiakkaiden tukipyyntöjä ja projekteja yhdellä sovelluksella.
OneDesk-ohjelmisto yhdistää käyttötuen ja projektinhallinnan yhteen sovellukseen. Ei ole tarvetta ostaa, integroida ja vaihtaa sovellusten välillä. Työryhmäsi voi tukea asiakkaitasi ja työskennellä projektien parissa yhdessä paikassa. OneDesk on suunnattu PK-yrityksille ja suuryritysten osastoille, ja sitä käyttävät usein projektipäälliköt, asiakaspalvelu, IT-osasto, asiantuntijapalvelut ja muut. Tämä helppokäyttöinen, monipuolinen ja hyvin konfiguroitavissa oleva ohjelmisto voi hallita sekä palvelupyyntöjen että tehtävien työnkulkuja. Lue lisää tuotteesta OneDesk

Ominaisuudet

  • Vastausten hallinta
  • Sosiaalinen jakaminen
  • Kampanjoiden hallinta
  • Arvosteluilmoitus