Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Virtual Machine-ohjelmisto

Virtual Machine -ohjelmistoa käytetään sitä vastaavan laitteiston sijasta. Virtuaali­koneisiin kuuluu virtuaalisia työpöytiä, virtuaalisia palvelimia ja virtuaalisia käyttöjärjestelmiä. Yhdelle fyysiselle tietokoneelle voidaan asentaa useita erilaisia virtuaalisia käyttöjärjestelmiä.

1 tulosta
Käytännönläheisiä, mukautettuja ja vaikuttavia virtuaalisia kokemuksia hyödyntäviä esittelyjä, konseptisuunnitelmia, asiakkaiden ja työntekijöiden koulutuksia ja testauksia voidaan luoda vain muutamassa minuutissa.
CloudShare on suosittu virtuaalikokemusalusta, joka auttaa ohjelmistoyrityksiä hankkimaan enemmän asiakkaita ja parantamaan asiakaspysyvyyttä nopeasti luotavien innostavien virtuaalisten ja käytännönläheisten konseptisuunnitelmien, esittelyjen ja koulutusympäristöjen avulla. Virtuaaliset ympäristömme voidaan toistaa helposti pilvipohjaisuuden ansiosta. Ne on kehitetty käyttäjien sitouttamiseen, mikä vaikuttaa positiivisesti keskeisiin liiketoiminnan osa-alueisiin. Sitoutuminen muun muassa edistää asiakaspysyvyyttä, kasvattaa toistuvien ostojen määrää, vähentää tukikustannuksia, kasvattaa myyntiä ja nopeuttaa myyntisykliä. Lue lisää tuotteesta CloudShare

Ominaisuudet

  • Etäkäyttö/-hallinta
  • Virtuaalikoneen seuranta
  • Konfiguraation hallinta
  • Virtualisointi