Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Data Discovery ohjelmisto

Data Discovery -ohjelmisto on suunniteltu keräämään, arvioimaan ja visualisoimaan tietoja useista eri lähteistä. Data Discovery -ohjelmistoa voidaan käyttää trendien, säännönmukaisuuksien ja poikkeamien havaitsemiseen, jotta yritykset saavat liiketoimintadatan pohjalta hyödyllistä tietoa.

Endpoint DLP Plus on integroitu DLP-ratkaisu, joka on suunniteltu suojaamaan arkaluonteisia päätepistetietoja ja vähentämään tehokkaasti sisäpiiririskejä.
Endpoint DLP Plus hyödyntää kehittyneitä tietojen menetyksen estostrategioita suojatakseen päätepisteiden arkaluontoisia tietoja. Sen ominaisuudet antavat järjestelmänvalvojille mahdollisuuden paikantaa, yhdistää ja luokitella arkaluonteisia tietoja sekä valvoa ja rajoittaa niiden liikkumista eri poistumisreiteillä, kuten pilvisovellusten, sähköpostin, oheislaitteiden ja muiden välillä, jotta estetään vahingossa tapahtuva tai tahallinen paljastaminen. Se on monipuolinen ja skaalautuva ratkaisu, joka sopii erinomaisesti pk-yrityksille ja yrityksille. Lue lisää tuotteesta ManageEngine Endpoint DLP Plus

Ominaisuudet

  • Tietojen valmistelu itsepalveluna
  • Tietoyhdistimet
  • Visuaalinen analytiikka
  • Useita tiedonlähteitä