Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Kantaa-akasjärjestelmä pienyrityksille

Kanta-asiakasohjelma pienyrityksille auttaa yrityksiä kasvattamaan liikevaihtoaan ja rakentamaan asiakkaisiin kestäviä suhteita seuraamalla heidän käyttäyty­mistään ja palkitsemalla uskolliset asiakkaat. Capterra auttaa yritystäsi löytämään oikean kanta-asiakasjärjestelmän pienyrityksille Suomessa.

Oracle Simphony POS sopii kaikenlaisiin ja -kokoisiin ravintoloihin, kuten rentoihin ruokaloihin, pikaruokaloihin, perheravintoloihin, franchising-yrityksiin, pubeihin tai stadioneille.
Oracle Simphony POS on suunniteltu kunnianhimoisia ravintoloita varten. Pilvipohjainen POS yhdistää toimintasi jokaisen osa-alueen, joten voit hallita helposti online-tilauksia, keittiötoimintoja, varastoa, ruokalistoja, toimituksia, kanta-asiakkuuksia ja paljon muuta. Reaaliaikainen analytiikka sisältyy hintaan, joten sinulla on aina ajankohtaista tietoa myynnistä, kustannuksista ja henkilökunnan suoriutumisesta. Simphonyn avoin API ja laaja pilvimarkkinapaikka tarjoaa sinulle rajattomasti joustavuutta, ketteryyttä ja skaalautuvuutta. Lue lisää tuotteesta Simphony POS

Ominaisuudet

  • Jäsenyyden hallinta
  • Kanta-asiakasohjelma
  • Pienyrityksille
  • Palkintopisteet