Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Kattotyö-ohjelmisto

Kattoremontti -ohjelmisto auttaa katto­urakoitsijoita arvioimaan hinnan katon korjaustyölle ja siihen tarvittavien materiaalin määrän. Lisäksi tämäntyyppinen ohjelmisto automatisoi erilaisia kattotöihin liittyviä hallinnollisia tehtäviä. Capterra auttaa yritystäsi löytämään oikean kattotyö-ohjelmiston Suomessa.

Archdesk on liiketoiminnan hallinta-alusta, joka auttaa kattoalan yrityksiä parantamaan tuloksia yrityksen kaikilla tasoilla.
Archdesk on liiketoiminnan hallinta-alusta, joka auttaa kattoalan yrityksiä parantamaan tuloksia – aina tarjouksista aikataulutukseen ja resursseista taloushallintoon. Käytä vähemmän aikaa arkipäiväisiin rutiinihommiin ja keskity voittamaan enemmän tarjouskilpailuita sekä toteuttamaan jokainen projekti mahdollisimman tehokkaasti. Tuo tietosi yhteen paikkaan ja visualisoi kaikkea tietoasi itse luotavilla koontinäytöillä reaaliaikaisesti. Näin voit tehdä päätöksiä reaaliaikaisiin tietoihin perustuen. Lue lisää tuotteesta Archdesk

Ominaisuudet

  • Tarjoukset/hinta-arviot
  • Kauppa
  • Lentomittaus
  • CRM
Tutustu kasvavien rakennusyritysten luottamiin rakennusohjelmistoihin. Paranna tuottavuuttasi, saavuta näkyvyyttä ja hanki menetettyä aikaa takaisin.
Työskentele jopa kolmesta viiteen kertaa nopeammin markkinoiden johtavalla rakennushallintaohjelmistolla, joka on suunniteltu kasvaville rakennusyrityksille. Säästä rahaa korvaamalla erilaisia työkaluja (esimerkiksi kirjaussovellukset, tehtävänhallinta ja arviointiohjelmistot) yhdellä ratkaisulla. Jos tämä kuulostaa sinusta hyvältä, Remato on juuri sinua varten. Se tarjoaa palkitun käyttöliittymän sekä huipputason tietoturvan – ja se toimii olemassa olevilla laitteillasi. Meistä saat itsellesi kumppanin. Tiimimme on aina käytettävissäsi: tuen keskimääräinen vastausaika on alle 2 minuuttia. Lue lisää tuotteesta Remato

Ominaisuudet

  • Tarjoukset/hinta-arviot
  • Kauppa
  • Lentomittaus
  • CRM