Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Sähköposti turvallisuus-ohjelmisto

Sähköpostin turvallisuus­ohjelmistolla organisaatiot voivat suojata sähköpostitilejään haitallisia tiedostoja sisältäviltä viesteiltä, tiedonkalastelu­yrityksiltä ja tietovuodoilta. Tällaisissa ohjelmistoissa on sisäänrakennettuja salausominaisuuksia, tehokkaita työkaluja uhkien lieventämiseen sekä URL-osoitteiden ja liitetiedostojen suojausominaisuus.

Endpoint DLP Plus on integroitu DLP-ratkaisu, joka on suunniteltu suojaamaan arkaluonteisia päätepistetietoja ja vähentämään tehokkaasti sisäpiiririskejä.
Endpoint DLP Plus hyödyntää kehittyneitä tietojen menetyksen estostrategioita suojatakseen päätepisteiden arkaluontoisia tietoja. Sen ominaisuudet antavat järjestelmänvalvojille mahdollisuuden paikantaa, yhdistää ja luokitella arkaluonteisia tietoja sekä valvoa ja rajoittaa niiden liikkumista eri poistumisreiteillä, kuten pilvisovellusten, sähköpostin, oheislaitteiden ja muiden välillä, jotta estetään vahingossa tapahtuva tai tahallinen paljastaminen. Se on monipuolinen ja skaalautuva ratkaisu, joka sopii erinomaisesti pk-yrityksille ja yrityksille. Lue lisää tuotteesta ManageEngine Endpoint DLP Plus

Ominaisuudet

  • Salaus
  • Sallittujen listalle / mustalle listalle lisääminen
  • Roskapostiesto
  • Sähköpostin liitteiden suojaus
  • Roskapostieristys