Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Electrical Design-ohjelmisto

Electrical Design -sähkösuunnittelu ohjelmistoa käyttävät sähkösuunnittelijat, jotka mallintavat, dokumentoivat ja arvioivat tulevia järjestelmiä tai saneeraavat nykyisiä järjestelmiä alan standardien mukaisesti. Capterra auttaa yritystäsi löytämään oikean Electrical Design-ohjelmiston Suomessa.

Suodata tuloksia (1)
Saatavilla olevat maat
Maat, joissa tuote on saatavilla. Huom: Asiakaspalvelua ei välttämättä ole saatavilla kyseisessä maassa.
Suomi
Hinnoitteluvaihtoehdot
Arkkitehtoninen CAD-ohjelmisto, joka tarjoaa 2D-CAD-luonnostyökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat optimoida piirustustehtäviä Adobe llustrator.
BPT-Pro lisää Adobe llustrator työkalupakkiin erilaisia CAD-toimintoja, kuten mitoituksen, skaalauksen, kulman ja huomautusten tekemisen. Sen avulla käyttäjät voivat mitata kohteita suurella tarkkuudella. Kaksikielinen ohjelmisto osoittaa minkä tahansa muodon tai segmentin, kuten pysty-, vaaka-, vino- ja vapaasti kaarevien viivojen, mitat. Siinä on tietopaletti, joka näyttää useita tietoja reaaliajassa, kuten kohteen koordinaatit, leveys ja korkeus, pituus ja ulottuvuus jne. Ilmainen kokeiluversio ( 30 kertaa ) on saatavilla. Rekisteröintiä ei tarvita kokeilukäyttöön. Lue lisää tuotteesta BPT-Pro

Ominaisuudet

  • Symbolikirjasto
  • Vaatimustenmukaisuuden hallinta
  • CAD-työkalut
  • Järjestelmäsuunnittelun työkalut