Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Access Governance-ohejlmisto

Access Governance -ohjelmiston avulla yritykset voivat määrittää työntekijöitä koskevia pääsynvalvontamenetelmiä ja pääsylupia vaatimusten­mukaisuuden varmistamiseksi kaikilla osastoilla. Tämä ohjelmisto tarjoaa todennus- ja kirjautumistyökaluja, joiden avulla suojataan yritysten verkot ja sallitaan pääsy hyväksytyillle jäsenille.

Suodata tuloksia (1)
Saatavilla olevat maat
Maat, joissa tuote on saatavilla. Huom: Asiakaspalvelua ei välttämättä ole saatavilla kyseisessä maassa.
Suomi
Kielet
Kielet, joilla tuote on saatavilla.
suomi
Hinnoitteluvaihtoehdot
Tuotteen tyyppi
Suomi Näytä paikalliset tuotteet
Suomi Paikallinen tuote
Efecte IAM tarjoaa valmiit käyttötapaukset IAM-projektin nopeaan käynnistämiseen sekä räätälöinnin ja käytön laajentamisen.
Efecte identiteettien ja pääsynhallinnan (IAM) ratkaisu auttaa organisaatioita automatisoimaan identiteettien ja pääsynhallinnan prosesseja ja vähentämään tietoturvariskejä. Efecte mahdollistaa IAM-projektien käynnistämisen yksinkertaisesti ja edullisesti valmiiden käyttötapausten avulla. Samalla mahdollistaen räätälöitävyyden eri käyttöönottomalleissa. Efecte IAM on rakennettu natiivisti samalle alustalle kuin Efecte Service Management ja tukee kaikkia IT-, liiketoiminta- ja identiteettiprosesseja optimoiden kustannuksia ja mahdollistaen yhtenäisen käyttökokemuksen. Lue lisää tuotteesta Efecte Identity, Governance and Administration

Ominaisuudet

  • Käytäntöjen hallinta
  • Vaatimustenmukaisuuden hallinta
  • Tilintarkastuksen hallinta
  • Monivaiheinen todennus
  • Itsepalveluportaali