Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Network Access Control (NAC)

NAC-ohjelmisto (Network Access Control) auttaa varmistamaan verkko­infrastruktuurin ja -laitteiden turvallisuuden varmistamalla käytäntöjen noudattamisen ja myöntämällä käyttöoikeuksia. Se tarjoaa työkaluja, joilla voidaan parantaa päätepisteiden näkyvyyttä ja vaatimusten­mukaisuutta sekä estää luvattomia käyttäjiä pääsemästä järjestelmään.

Päätepisteiden suojausratkaisu, joka auttaa luomaan sallittuja listoja, estämään haitalliset sovellukset ja tarjoamaan tilapäisen pääsyn tiettyihin sovelluksiin.
Application Control Plus on yrityksen tietoturvaratkaisu, joka estää haittaohjelmien asentamisen päätepisteisiin. Tuote auttaa IT-järjestelmänvalvojia määrittämään sovellusten sallimislistoja ja mustia listoja verkkoinsa, ja niillä on tarvittaessa sovellusten käyttöoikeus. Ratkaisu estää tehokkaasti riskialttiita sovelluksia, kuten End-Of-Life-ohjelmistoja, Peer-To-Peer-ohjelmistoja, kuten Torrent-latausohjelmia, olemassaolon verkossa. Lue lisää tuotteesta ManageEngine Application Control Plus

Ominaisuudet

  • Käyttöoikeuksien tarkistus / luvat
  • Käytäntöjen luonti
  • Tunkeutumisten estojärjestelmä
  • Useita todennusmenetelmiä