Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Tarratulostus

Tarratulostus­ohjelmiston tarratyökalujen avulla käyttäjät voivat luoda, suunnitella ja tulostaa minkälaisia tarroja tahansa. Tämäntyyppisessä ohjelmistossa voi olla toimintoja erilaisten viivakoodien luomista, tarrojen ulkoasun muokkaamista tai useiden tarrojen kerralla tulostamista varten.

Omaisuuden elinkaaren hallintaohjelmisto, joka perustuu omaisuuden seurantaa koskeviin tarpeisiin. Poistot, viivakoodit ja paljon muuta. Kokeile ilmaiseksi.
Omaisuuden elinkaaren hallintaohjelmistomme avulla voit luoda ostotilauksia, aikatauluttaa palveluita ja hallita tarjoajia vaivattomasti. Helpon poistojen hallinnan ja mukautettujen raporttien ansiosta sinulla on saatavilla riittävästi tietoa liiketoimintaan liittyvien päätösten tekemiseen. Käytä mobiilisovellustamme RFID:n, viivakoodien ja QR-koodien skannaukseen ja toimi säädösten mukaisesti. Sijainti- ja kunnossapitohistorian ansiosta tämä sopii loistavasti kiinteän omaisuuden hallintaan. Ohjelmistomme myös integroituu Zendeskiin ja Jiraan. Kokeile ilmaiseksi. Lue lisää tuotteesta EZOfficeInventory

Ominaisuudet

  • Etiketti-/merkintätarramallit
  • Etikettien suunnitteluväline
  • Viivakoodien muodostus
  • Erätulostus