Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Proctoring-ohjelmisto

Proctoring-ohjelmiston avulla akateemiset laitokset ja yritykset voivat seurata etänä verkon kautta suoritettavia tenttejä, tarkastella epäilyttävää käyttäytymistä ja vahvistaa tentin suorittajan henkilöllisyyden erilaisilla tunnistautumis­menetelmillä, kuten biometrisellä tunnistuksella.

Synap on helppokäyttöinen tenttialusta, jonka avulla organisaatiot voivat järjestää turvallisia sekä valvottuja tenttejä ja pienentää huijausriskiä.
Palkittu tenttialusta organisaatioille, jotka haluavat järjestää turvallisia verkkotenttejä. Vähennä huijaamista, paranna tenttisi turvallisuutta ja suojaa immateriaaliomaisuuttasi Synapin kolmen koevalvontavaihtoehdon ja huijauksenestomenetelmien avulla. Koevalvonta on käytettävissä ympäri vuorokauden tarpeen mukaan. Koevalvontaan sisältyy selaimen lukitus, videoyhteys, näytön sisällön ja äänten tallennus sekä automaattinen huijaustentunnistus tekoälyn avulla. Yli kymmeneen huijauksenestomenetelmään sisältyvät muun muassa kopioinnin ja liittämisen estäminen sekä kokeiden luominen satunnaisesti kysymyspankeista. Lue lisää tuotteesta Synap

Ominaisuudet

  • Verkkokokeet
  • Rikkomusten seuranta
  • Akateeminen ala / koulutus
  • Näytön tallennus
YouTestMe GetCertified on ohjelmisto koulutukseen, osaamisen arviointiin, kyselyihin ja sertifiointiin – se sopii hyvin sekä yrityksille että viranomaisille.
Verkkopohjainen yrityssovellus tutkintoihin, koulutukseen, kyselyihin sekä & sertifiointiin – ja siinä on laaja raportointimoduuli. YouTestMe GetCertifed on erittäin suojattu järjestelmä, jota voidaan käyttää sekä pilvipalvelussa että paikallisesti, joten se on paras valinta julkishallinnolle, yrityksille ja oppilaitoksille. Se tarjoaa monia erilaisia mahdollisuuksia räätälöintiin ja integrointeihin API:n kautta sekä monia hyödyllisiä lisäosia (esimerkiksi verkkokauppa, kertakirjautuminen, etätestaukset jne.). Lue lisää tuotteesta YouTestMe GetCertified

Ominaisuudet

  • Verkkokokeet
  • Rikkomusten seuranta
  • Akateeminen ala / koulutus
  • Näytön tallennus