Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Tapahtumavuokraus

Event Rental -ohjelmisto auttaa juhla- ja tapahtumavuokraus­yrityksiä hoitamaan laitteiden vuokrauksen kaikenlaisia tapahtumia varten. Siihen sisältyviä ominaisuuksia ovat laskutus, tarjousten tekeminen sekä varaston ja tilausten hallinta. Event Rental -ohjelmisto voidaan usein integroida kolmannen osapuolen kirjanpito- ja verkkokauppasovelluksiin.

Verkkopohjaisessa laitteiden vuokrausohjelmistossa on myös mobiilisovellukset. Se on ainoa vuokrausratkaisu, joka seuraa jokaista laitetta.
EZRentOut on ainoa vuokrausohjelmisto, jolla voit seurata vuokrattavien laitteiden ja koneiden tietoja pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Hallitse vuokrakoneita ja -laitteita myyntipisteissä, verkkokaupassa ja asiakasportaalissa. Maksimoi sijoitetun pääoman tuotto vuokraamalla koneita sekä laitteita tehokkaasti ja minimoimalla käyttökatkot. Ohjelmisto on äärimmäisen helppokäyttöinen – ja mobiilisovellusten ansiosta voit käytettävissä missä tahansa. Räätälöivien työnkulkujen ansiosta soveltuu erinomaisesti tapahtumavuokrausyrityksille. Lue lisää tuotteesta EZRentOut

Ominaisuudet

  • Vuokrien hallinta
  • Inventaarionhallinta
  • Laskutus
  • Tarjoukset/hinta-arviot