Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Demo

Demo-ohjelmiston avulla myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutiimit voivat tehdä asiakkaille visuaalisia tuote-esittelyjä. Tällaisissa ratkaisuissa voi olla erilaisia ominaisuuksia aina näytön tallennuksesta ja videoneuvotteluista yhteistyötyökaluihin.

Käytännönläheisiä, mukautettuja ja vaikuttavia virtuaalisia kokemuksia hyödyntäviä esittelyjä, konseptisuunnitelmia, asiakkaiden ja työntekijöiden koulutuksia ja testauksia voidaan luoda vain muutamassa minuutissa.
CloudShare on suosittu virtuaalikokemusalusta, joka auttaa ohjelmistoyrityksiä hankkimaan enemmän asiakkaita ja parantamaan asiakaspysyvyyttä nopeasti luotavien innostavien virtuaalisten ja käytännönläheisten konseptisuunnitelmien, esittelyjen ja koulutusympäristöjen avulla. Virtuaaliset ympäristömme voidaan toistaa helposti pilvipohjaisuuden ansiosta. Ne on kehitetty käyttäjien sitouttamiseen, mikä vaikuttaa positiivisesti keskeisiin liiketoiminnan osa-alueisiin. Sitoutuminen muun muassa edistää asiakaspysyvyyttä, kasvattaa toistuvien ostojen määrää, vähentää tukikustannuksia, kasvattaa myyntiä ja nopeuttaa myyntisykliä. Lue lisää tuotteesta CloudShare

Ominaisuudet

  • Yhteistyövälineet
  • Raportointi/analytiikka
  • Personalisointi
  • Liidien hallinta
  • Demon luonti