Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Tekoälymyyntiavustaja

Tekoälymyyntiavustaja on työkalu, joka auttaa myyntitiimejä päivittäisessä myynnissä automatisoimalla tehtäviä ja prosesseja. Se tarjoaa esimerkiksi jatkoyhteydenottojen, liidien kelpuuttamisen, putkien hallinnan, tuloennusteiden, datan lisäämisen, sisällön luomisen, kokousten järjestämisen ja tekoälypohjaisen keskustelutoiminnon kaltaisia toimintoja ja monia muita myyntiä tukevia toimintoja.

monday.com on pilvipohjainen työkäyttöjärjestelmä, jonka avulla tiimit pystyvät suorittamaan projektejaan ja jokapäiväisiä työtehtäviään niin toimistossa, kotona kuin tien päällä.
monday.com on pilvipohjainen työkäyttöjärjestelmä, jossa tiimit voivat luoda nopeasti työnkulkusovelluksia prosessiensa, projektiensa ja jokapäiväisten työtehtäviensä suorittamiseksi. Tiimit muotoilevat työnkulkuja ja projekteja mukautuvalla koodittomalla alustalla, joka automatisoi manuaalisen työn ja yhdistää tiimit digitaaliseen työtilaan. Alustat sisältävät muun muassa mukautettavat työnkulkumallit, ajanseurannan, automaatiot, tietojen hallintapaneelit ja integroinnit suosittuihin työkaluihin. monday.comia käyttää yli 100 000 yritystä ympäri maailmaa. Lue lisää tuotteesta monday sales CRM

Ominaisuudet

  • Tekoäly/koneoppiminen
  • Myyntitiimeille/-organisaatioille
  • Myyntitoiminnan hallinta
  • Keskustelun tekoäly
  • CRM