Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Tervetuloa Capterraan

Ohjelmistot voivat auttaa sinua säästämään aikaa ja ratkaisemaan ongelmia, mutta joskus oikean ratkaisun löytäminen voi olla vaikeaa. Capterra voi olla tässä avuksi.

Selaa ohjelmistokategorioita

Tarinamme

Lue alhaalta lisää Capterran matkasta johtavaksi ohjelmistoarvostelujen tarjoajaksi.

Perustettu sinun auttamiseksi

Vuonna 1999 perustajamme Michael Ortner etsi uutta ohjelmistoa ja totesi, että etsiminen on hankalaa ja vie runsaasti aikaa.

Hän päätti, että on oltava parempi tapa.

Niinpä hän perusti Capterran optimismilla ja sinnikkyydellä (sekä hurjan suurella luottokorttivelalla).

Ilmainen alusta asti

Olemme pieni yritys, joten tiedämme itse, että aikaa ja rahaa on aina niukasti. Siksi sivustomme, ohjelmistojen hakuvälineet ja muut tarjoamamme resurssit ovat aina olleet ilmaisia.

Toimintamme on mahdollista siksi, että ohjelmistojen toimittajat maksavat meille saadessaan liikennettä suoraan sivuiltamme. Listaamme kuitenkin jokaisen ohjelmiston tarjoajan, joita katalogissamme on – emme vain niitä, jotka maksavat meille. Näin tarjolla on todella suuri valikoima mahdollisia vaihtoehtoja, joiden joukosta voit etsiä itsellesi parhaiten sopivan.

Oikea ratkaisu helpon ratkaisun sijaan

Vuonna 2008 meistä tuli ensimmäinen yritysohjelmistosivusto, joka tarjoaa käyttäjien arvosteluita. Tämän päätöksen tekeminen oli rehellisesti sanottuna tuskallista. Saimme kielteistä palautetta joiltain yritysohjelmistojen toimittajilta eli asiakkailtamme. He pelkäsivät mahdollisten tuotteita koskevien negatiivisten arvosteluiden paljastamista.

Senkin uhalla, että menettäisimme yrityksen (tuolloin elimme vielä kädestä suuhun), seurasimme vaistoamme. Uskomme käyttäjiemme reiluun kohteluun. Siksi tarjoamme mahdollisimman hyödyllistä tietoa olipa kyseessä sitten hyvät uutiset, huonot uutiset tai mikä tahansa muu tieto, jonka perusteella voit tehdä yritystäsi koskevia huolellisesti perusteltuja päätöksiä.

Sivuillamme on yli 128 807 vahvistettua arvostelua ja uusia lisätään tuhansittain joka kuukausi – Capterra tarjoaa tällä hetkellä maailman kattavimman käyttäjälähtöisen näkökulman ohjelmistoihin.

Kehity osana Gartneria

Vuonna 2015 Gartner osti meidät, ja liityimme Digital Markets -brändiperheeseen. Tämä jaosto, jonka muodostavat Capterra, Software Advice ja GetApp, jakaa arvomme ja intomme auttaa yrityksiä kasvamaan niin tänään kuin tulevaisuudessakin.

Miksi Capterra on ilmainen

Capterra on ilmainen käyttäjille, koska toimittajat maksavat meille saamastaan liikenteestä ja myyntimahdollisuuksista. Capterra listaa hakemistoihinsa kaikki toimittajat – mukaan lukien toimittajat, jotka eivät maksa meille. Näin voit tehdä ostopäätöksen parhaaseen mahdolliseen tietoon perustuen.