Olemme auttaneet yrityksiä valitsemaan
parempia ohjelmistoja jo 15 vuoden ajan

Capterran pääkonttori

Ohjelmistot voivat auttaa sinua säästämään aikaa ja ratkaisemaan ongelmia, mutta joskus oikean ratkaisun löytäminen voi olla vaikeaa. Capterra voi olla tässä avuksi.

Selaa ohjelmistokategorioita

Miten voimme auttaa sinua?

Capterra on ohjelmistojen vertailusivusto, emmekä omista näitä ohjelmistoja. Jos sinulla on kysyttävää koskien odottamattomia kuluja tai muita taloudellisia asioita, otathan yhteyttä suoraan ohjelmiston toimittajaan. Ohjelmistojen toimittajien yhteystiedot löytyvät heidän sivuiltaan. Käytä linkkiä, joka on yrityksen Capterra-profiilissa. Jos sinulla on edelleen kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Capterra on ohjelmistojen vertailusivusto, emmekä omista näitä ohjelmistoja. Jos haluat lisätietoja ohjelmistojen toiminnasta, yhteensopivuudesta tai käyttöönotosta, ota yhteyttä suoraan ohjelmiston toimittajaan. Ohjelmistojen toimittajien yhteystiedot löytyvät heidän sivuiltaan. Käytä linkkiä, joka on yrityksen Capterra-profiilissa. Jos sinulla on edelleen kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Capterra on itsepalvelualusta, jossa tarjoamme opastusta parhaan mahdollisen, tarpeisiisi vastaavan ohjelmiston löytämiseen. Katso opasvideo saadaksesi ohjeita tai aloita ohjelmiston etsiminen käyttämällä ylläolevaa hakupalkkia. Voit tarkentaa hakuja käyttämällä vasemmalla olevia suodattimia ja tehdä valintasi tuhansien toimittajiemme joukosta saadaksesi lisätietoja. Vertaa jopa neljää ohjelmistoa rinnakkain tutustuaksesi niiden keskeisimpiin eroihin. Jos haluat lisätietoja valitsemastasi ohjelmistosta, otathan yhteyttä suoraan toimittajaan.

Voit arvostella minkä tahansa ohjelmiston napsauttamalla Kirjoita arvostelu -painiketta ja etsimällä tuotteen, jonka haluat arvostella. Hyväksymme arvostelut, jotka on kirjoitettu käyttäjän maan paikallisella kielellä. Lisäksi ulkomaisilla kielillä kirjoitetuissa arvosteluissa on käännöspainike, jonka avulla käyttäjät voivat kääntää arvostelut omalle kielelleen. Koska olemme puolueeton sisältöalusta, tarvitsemme arvostelijoitamme, jotka kertovat ohjelmistokokemuksistaan yksityiskohtaisesti, tarkasti ja rehellisesti. Jos haluat lisätietoa arvosteluista, vieraile Arvostelujen usein kysyttyjen kysymysten sivu -sivulla.

Capterra on ohjelmistojen vertailusivusto, emmekä omista näitä ohjelmistoja. Jos haluat peruuttaa maksetun tilauksen, ota yhteyttä suoraan ohjelmiston toimittajaan. Jos sinulla on edelleen kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Capterra on ohjelmistojen vertailusivusto, emmekä omista näitä ohjelmistoja. Jos sinulla on kysyttävää koskien odottamattomia kuluja tai muita taloudellisia asioita, otathan yhteyttä suoraan ohjelmiston toimittajaan. Ohjelmistojen toimittajien yhteystiedot löytyvät heidän sivuiltaan. Käytä linkkiä, joka on yrityksen Capterra-profiilissa. Jos sinulla on edelleen kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Capterra auttaa yrityksiä ympäri maailmaa löytämään sopivimmat ohjelmistot. Vuonna 1999 perustetun Capterran tuotteiden globaali vaikutus, vahvistetut käyttäjäarvostelut, itsenäinen tutkimus ja räätälöidyt vertailuvälineet tarjoavat joka kuukausi yli viidelle miljoonalle ostohaluiselle ostajalle luottamusta kasvattavan kokemuksen.

Aloita pyytämällä ilmainen peruslistaus tai hanki lisää tietoa siitä mitä tarjoamme tutustumalla premium-arvioomme. Jos tarvitset lisää tukea, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Aloita ja lue lisää premium-listauksistamme täältä. Jos tarvitset lisää tukea, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Voit kirjautua profiiliisi ja päivittää sitä listausosiossa GDM:n toimittajaportaalissa. Jos olet kadottanut kirjautumistietosi, ota yhteyttä suoraan tilivastaavaasi. Jos et tiedä kuka tilivastaavasi on, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] saadaksesi apua.

Kirjautumistiedot lähetetään sähköpostilla, kun luot ensimmäisen listauksesi. Tarkista saapuneet kansiosi. Jos olet kadottanut kirjautumistietosi, ota yhteyttä suoraan tilivastaavaasi. Jos et tiedä kuka tilivastaavasi on, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] saadaksesi apua.

Voit tarkastella kampanjan toimivuudesta kertovia tietoja Katsaus-osiossa Gartner Digital Marketsin toimittajaportaalissa. Jos haluat tarkemman analyysin toimivuudesta ja optimoinnista, ota yhteyttä suoraan tilivastaavaasi. Jos et tiedä kuka tilivastaavasi on, napsauta tiliä koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä Gartner Digital Marketsin toimittajaportaalissa.

Capterran pääkonttori

1201 Wilson Blvd
9th Floor
Arlington, VA 22209

Paikallinen toimisto


[email protected]